A 2000 utáni évek
Még a 90-es évek végén szert tettem egy Yamaha DX-27-es szintetizátorra, aminek segítségével elkezdtem kacérkodni a MIDI világával. Így kezdtem el először a régi hangmintáimmal dolgozni, az akkori Gravis UltraSound PnP Pro hangkártyámmal, majd mikor egy Sound Blaster Audigy2 ZS hangkártyát vásároltam, akkor egyéb hangbankokat is beszereztem, illetve kreáltam, így már a modulokhoz képest más hangzású zenéket készítettem.
A stílus is változott, velem együtt...
Ebben az időszakban jártam énekelni tanulni, ahol kellemes ismerettségeket kötöttem, ebből adódóan is írtam zenéket másoknak is.
Az első számnak először a zenéje készült el, mely hallatán egy kietlen, lepusztult táj képe sejlett fel bennem, ahol az élet már nem vet lábat, a szél egy zacskót fúj keresztül a kiszáradt, repedezett talajon... Ez lett a Világvége.
A Természet rendje című dal tulajdonképpen először egy vers volt, amelyet a munkahelyemen egy álmos hajnalon írtam meg. S csak később született meg bennem, hogy zenei alapot kapjon.
A Vallomás című vokáldús számot nemrég kevertem újra.
Akárcsak A Szerelem örök című kompozíciót, amely, ... de nem is mondok semmit, inkább hallgasd meg...
A Világot jelentő deszkákon egy házi stúdióban lett felvéve.
A következő két zene nem saját kezdeményezésre készült.
A Rátaláltam az útra című éteri szövegű dalt Juhász Katalin kérésére írtam, ez is tulajdonképpen egy vers, s így nincs is refrén. Minden esetre a zene jól tükrözi a szöveg mondanivalóját. A dalt utólag én énekeltem fel, s újrakeveréskor a basszus szólamot basszusgitárral játszottam fel.
A következő zenei alap egy Remix pályázat kapcsán készült Ákos - Keresem az utam című számára. A szerzői jogok miatt csak a zenei alapot adom közzé.
A Pech egy blődli nótának indult, megmaradt még a zenei alap is a vokállal, érdekességképpen ez is meghallgathatod.
Az Érzések című számban az érzések különböző aspektusait vettem célba, melynek rerfénje rendhagyó módon egy füttyözön. Ezt a számot is teljesen újrahangszereltem, és új dallamokkal gazdagodott, köztük leginkább a zongorában és a basszus szólamban is új dallamok, ritmizálások hallhatók, így gitárjátékomat itt is meghallgathatod.
Elsőként a régi-, másodikként az újrahangszerelt verzó, s végül érdekességképpen, a zenei alap néhány zenei sávja hallható együtt, melyeket érdekesnek találtam így megmutatni.
NewHosting - 3000 MB ingyenes tárhely